Kemunculan Pertama, Masa Yang Ditunggu-tunggu Sudah Tiba

Pertama kali setelah 8 tahun melibatkan diri dalam Perniagaan di Internet, saya berkongsi  Kisah Inspirasi & Strategi Pemasaran  dalam Buku Najib Asaddok-Roket Emel

Apa Yang Dikongsikan Adalah Pengalaman Jatuh Bangun, Cabaran  Dalam Bisnes  & Cara Terbaik Menanganinya

6 Chapter Yang Bakal Merubah Hidup Anda

  • Inspirasi & Kisah Najib Asaddok
  • 4 Formula Wajib Dalam Pemasaran Internet
  • Copywriting Yang Memukau
  • Formula Roket FesbukAds
  • Formula Roket Pemasaran Emel
  • Kisah Inspirasi Roket Emel

Kenapa Anda WAJIB Miliki Buku Ni ?

Pada awalnya agak keberatan juga saya nak tulis buku ni, yerlah ambil masa beratus jam tu untuk siapkan segala tulisan pengalaman, jatuh bangun, gagal di awal bisnes dulu dan semua strategi yang saya gunakan untuk membina EMPAYAR Bisnes saya sekarang.

Tetapi apabila 'dipaksa' dan dipujuk oleh Guru dan Sahabat saya Jamal SifuFBads saya terpaksa akur. Saya habiskan masa saya berjam-jam setiap hari untuk pastikan apa yang saya tulis benar-benar memberi MANFAAT dan jadi Booster kepada pembaca.

Nak tau apa kenapa anda WAJIB miliki buku ni sekarang?

KICK START. Bagaimana saya start from scratch, dari buta IT tahap gaban kpd expert dlm pemasaran internet. Anda buta IT? xde pglmn? xde produk? xde bajet? xyakin dgn bis online? Don't worry, anda akan ditunjukkan jln shortcut utk atasinya...

FUNDAMENTAL BISNES INTERNET. 90% org buat bis internet ni hanya fokus sales.. Sales, sales, sales! Kesannya short term saja. Kita berbisnes internet ni untuk jangka masa lama, supaya kita untung lama. Anda akan pelajari 5 fundamental marketing yang bakal menguntungkan bisnes anda utk jangka masa panjang. Ianya adalah "brand awareness", ________________, "conversion" , "loyalty" & __________.

VOLCANO COPYWRITING. This is high impact skill in copywriting.. Bkn smua org bleh menulis ayat2 'pukau', ayat sentap, ayat 'tampar' emosi dlm pemasaran internet kalau tak tau rahsia ni.. Berita baiknya; formula ni dibocorkan dlm muka surat 95.. Inilah teknik yg buatkan prospek anda berkata

 

"Encik, tolong la bagi cpt no akaun cik. Saya nak byr laju2 skrg ni juga"

FORMULA UNDERGROUND ROKET EMEL. Pelanggan degil? Suh beli taknak beli? Dah followup bkli2 tapi x beli2 juga? Korang akn bljr bgaimana tukarkan "wanita plg degil di dunia menjadi pembeli" dlm 4 simple step..

ROKET FesBuk MARKETING. Ramai org buat silap dlm pemasaran fb! Anda akan rugi dlm pengiklanan fesbuk ads jika tak tau funnel ni.. Anda bkl pelajari byk rahsia-rahsia pmsrn fesbuk dari pengalaman saya sendiri...Jika anda tersilap langkah, anda hanya akan bersedekah pada fesbuk sahaja. Di dlmnya, dikongsikan juga pglmn tak ternilai dari anak-murid saya yang berjaya hsilkan jualan 6-7 angka bisnes mereka dr pemasaran online...  "En Hambali, bisnes taman negaranya semakin kencang, terpaksa huru-hara slps praktikkan ilmu roket emel dan roket fesbuk. " " Sorang ustat, dlm masa 6 bln hasilkan jualan 7 angka dgn pakej umrah bajetnya. Hanya gunakan pmsrn online!" " Bagaimana seorang lelaki kacak menggunakan pemasaran fesbuk shj, mampu ledakkan produk jubah menyusu anaknya"

Salam Tuan Najib. Saya pembeli buku Tuan. Baca tak habis chapter pertama, tapi dah ada semangat & inspirasi. Sy ingin jadi seorang yang success seperti Tuan. Tuan, halalkan segala ilmu Tuan yang saya ambil samada melalui buku, dvd atau pun FB tuan.

Doakanlah saya juga boleh berjaya seperti tuan yang dapat berbakti kepada kedua orang tua, ahli keluarga, dan menyumbang kembali kepada masyarakat. Saya juga doakan Tuan sentiasa dalam rahmat Allah SWT. Teruskan usaha murni Tuan dalam mendidik insan seperti kami. Jazakallah.

Rafi Addam

Assalamualaikum tuan Najib Asaddok, Alhamdulillah saya sudah membaca buku tuan bertajuk Roket Emel. Secara keseluruhan saya sangat suka dengan cara penulisan tuan.

Penerangan yang ringkas dan mudah difahami. Banyak ilmu-ilmu berharga yang tuan kongsikan. Tahniah saya ucapkan. Teruskan berkongsi ilmu dan menambah nilai hidup orang lain.

Wahi Abd Rashid

Baru dapat buku roket emel td, dah habis baca bab ke2... superb content bro...ohsemm..terbaik bro najib assadok!!, tak pernah merasa nk pegi seminar..sy duk sabah..ade rezeki sy dtg..

Amin Azfar
NURUL JAMEELA -Nitin-

Assalamualaikum En Najib. Apa encik dah buat dengan suami saya??? Sekarang 2.30pagi dan dia dah beri ‘tazkirah’ roket email dekat saya dari pukul 11.30mlm lagi. Dia tak pernah belek majalah pun tapi malam ni menelaah buku Najib Assadok dan nota-nota dari bengkel.

Kami belum mula sales shawl baru kami (pengusaha busana Muslimah) tapi kami nak pastikan langkah kami kemas. Tak buat apa-apa kesilapan pemasaran yang kami pernah buat. Tapi sebab tu jugak la tak pasal-pasal saya kena ‘tazkirah’. Apapun, saya nak ucapkan terima kasih atas prkongsian ilmu.

Alhamdulillah, sikap suami berubah jadi lebih bersemangat lepas seminar! Doakan kami dan sumpahlah kami jadi jutawan hari-hari!!! Kami pun doakan En Najib berjaya! Kami sumpah En Najib jadi billion one dunia akhirat!!! ( Tak pernah lagi anak murid sumpah sensei ni…haha).

 

NURUL JAMEELA -Nitin-

AMARAN: Buku ni BUKAN utk anda yang;

  • Dah hebat giler dalam pemasaran internet
  • Rasa ilmu dah cukup power
  • Tak percaya dan tak nak belajar dengan bangsa sendiri
  • Orang yang tak yakin boleh berjaya
  • Hari ni belajar esok nak terus jadi Jutawan

Bagaimana Untuk Dapatkan Buku Ini Sekarang ?

CETAKAN SULUNG - LIMITED.

NILAI SEBENAR ILMU DALAM BUKU NI JIKA DINILAI...

RM3000?  RM12k?  RM50k?

TAK TERNILAI.. NILAI PENGALAMAN SAYA BERTAHUN2 , MEMANG TAK TERNILAI..

Sempena pelancaran awal sulung buku ini, harga sepatutnya adalah

RM99 + RM6 Poslaju

RM105

Tapi, Bagi yang dapatkan Cetakan TERHAD ini. Saya bagi harga SPECIAL, dapatkan dengan hanya

RM45

SAHAJA.... JIMAT RM60!

Saya Nak Buku Roket Emel!